Plesman Optiek

De coatings van het Crizal-gamma maken gebruik van spitstechnologie om de vijanden van een helder zicht zo goed mogelijk te bestrijden.
Dankzij deze perfect beheerste technologie kunnen compacte, uniforme en duurzame coatings gemaakt worden, met een totale dikte van minder dan een haar.
De volgende technologie bracht een revolutie teweeg voor de Crizal-glazen:
– De SR Booster™-technologie verhoogt de krasbestendigheid
– De HSD process™-technologie verbetert de vuilafstotende eigenschappen
– De I-Technology™ stoot stof af
– De Slide Fx™-technologie laat waterdruppels gemakkelijker van het glas glijden

Crizal tabel NL_VL

1 – Antireflecterende efficiëntie

Crizal-glazen bestaan uit nanoscopische minerale laagjes boven elkaar die de lichtinwerking op het glasoppervlak tenietdoen en dus reflecties voorkomen.
Voor wie op zoek is naar kijkcomfort en wie schone glazen erg belangrijk vindt, combineert Crizal Alizé+ een uitstekende vuilbestendigheid met de beste stofafstotende eigenschappen op de markt met behulp van de i-Technology ™.
Daarbij worden uiteraard de antireflecterende eigenschappen en de krasbestendigheid ook gehandhaafd.

2 – Vuilafstotende efficiëntie

Het HSD™ Process* is een technologie om de prestaties van de vuilafstotende laag te optimaliseren door de dichtheid van de hydrofobe en oleofobe moleculen op het glasoppervlak te verhogen.Bijgevolg hechten water en vette stoffen zich minder op het glas en kan het gemakkelijker gereinigd worden.

*High Surface Density Process™
3 – Krasbestendige efficiëntie

De invoeging van een extra resistente ultradunne SR Booster™ (Scratch Resistance Booster)- laag optimaliseert de interactie van de verschillende lagen om ze duurzamer te maken. Zo kan de krasbestendigheid aanzienlijk verhoogd worden.

4 – Stofafstotende efficiëntie

De stofafstotende efficiëntie wordt bekomen dankzij de I-Technology™, die is afgeleid van de ruimtetechnologie. Hiermee kan een geleidende transparante laag in de verschillende antireflecterende lagen gevoegd worden, waardoor het glas antistatisch wordt. Crizal-glazen stoten zo stof af.

5 – Waterafstotende efficiëntie

De integratie van hydrofobe moleculen op het oppervlak van de Crizal-glazen zorgt ervoor dat het water zich er veel minder aan vasthecht. De Slide FX™-technologie die Essilor ontwikkelde, toont aan dat een druppel die op een Crizal valt rond wordt en van het glas glijdt wanneer het glas amper enkele graden schuin wordt gehouden, en dit zonder een spoor achter te laten.

CRIZAL FORTE

Voor wie naar het allerbeste op zoek is!
Crizal Forte is het meest volledige ontspiegelde glas dat het duurzaamste en meest heldere zicht biedt op de markt.
Crizal Forte biedt ongeëvenaarde prestaties tegen de 5 vijanden van een helder zicht:
Vermindering van schitteringen:
met Crizal Forte vermindert de reflectie tot 30% in vergelijking met standaard antireflecterende brillenglazen, zodat 99% van de lichtstralen met succes door het glas gaat.

Vuilafstotend:
dankzij het High Surface Density™-procedé bevestigen brildragers dat Crizal Forte het schoonste en makkelijkst te reinigen glas is op de markt
De krasbestendigheid van Crizal Forte is hetzelfde als bij minerale glazen met antireflecterende coating.
De stofwerendheid van Crizal Forte is 7 keer hoger dan die van gewone antistatisch glazen.
Crizal Forte is waterafstotend: de waterdruppels glijden erg gemakkelijk van het oppervlak. De Slide FX ™ technologie bewijst dat Crizal Forte 2 keer efficiënter waterdruppels afstoot dan ieder ander glas.

tableau_forte_NLVL

CRIZAL ALIZE+

Voor wie op zoek is naar kijkcomfort en wie schone glazen erg belangrijk vindt, combineert Crizal Alizé+ een uitstekende vuilbestendigheid met de beste stofafstotende eigenschappen op de markt met behulp van de i-Technology ™.tableau_alize _NLVL

Daarbij worden uiteraard de antireflecterende eigenschappen en de krasbestendigheid ook gehandhaafd.

Crizal_1280x835_ScratchCrizal_1280x835_SmudgeCrizal_1280x835_WaterCrizal_1280x835_DustCrizal_1280x835_Glare

You must be logged in to post a comment.
Menu