Plesman Optiek

Ervaar het verschil met eyecode van Essilor 

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat elk oog uniek is. Dus moet elk brillenglas dit ook zijn! Deze nieuwste en exclusieve technologie van Essilor en Varilux houdt rekening met uw unieke eyecode gegevens om zo uw unieke, op maat gemaakte brillenglazen te ontwerpen. En dit uiteraard voor elk oog, gezien uw linker- en rechteroog meestal niet identiek zijn.
Perfect aansluitend op al uw behoeften, ongeacht leeftijd, voorschrift, montuur of brillenglaskeuze, met eyecode ervaart u het verschil!

Het geheim van het oog eindelijk onthuld
Door een dynamische 3D meting is Varilux in staat om meer dan 20 verschillende gegevens te verwerken in de berekening en productie van uw brillenglazen. Het resultaat is een glas met 5 keer meer precisie, ongeacht de richting waarin u kijkt.
Uw eigen unieke eyecode wordt gemeten op basis van het draaipunt van uw oog. Dit punt is de enige referentie voor het ontwerpen van brillenglazen. Nadat u uw keuze gemaakt heeft qua montuur kan uw opticien aan de hand van een snelle meting uw natuurlijke kijkbeweging registreren. Dit doet hij met Visioffice, het unieke meettoestel van Essilor.

Uw persoonlijke “oogdiagnose” voor een optimaal zicht
eyecode brillenglazen bieden u een betere kijk op uw omgeving. 

In enkele ogenblikken “begrijpen” wij uw ogen: uw oogbewegingen en de natuurlijke houding van uw hoofd worden opgenomen 

-100% veilig: er wordt geen contact gemaakt met het oog tijdens de meting 

-100% precies: dit unieke digitale meetapparaat werkt met een precisie van 0,1 mm 

-100% gepersonaliseerd: het zijn uw ogen, niet die van iemand anders! 

Geef uw ogen wat ze verdienen: een ongekend kijkcomfort
De meerderheid van de brildragers zoeken naar brillenglazen die ontworpen worden door middel van een uitgebreide “oogdiagnostiek”. Met eyecode brillenglazen komt er een einde aan deze zoektocht.
Waarom tevreden zijn met “enkel” een goed zicht, terwijl er zo veel meer mogelijk is? Ga voor het beste zicht ooit, in een ogenblik! 

Met A.D.S kunnen de meest complexe voorschriften in een brillenglas worden verwerkt. 

Deze digitale micro frees technologie maakt het mogelijk om elke micrometer van het glasoppervlak te bewerken. En wel met de precisie van 1/1000 van de dikte van een mensenhaar en een snelheid van Mach 1. 

De gepatenteerde W.A.V.E. technology analyseert het gehele glasoppervlak en verwijdert vervormingen uit de lichtbundel. 

Zo krijgt u als kijker High Resolution Vision. Een zeer contrastrijk en ongekend scherp zicht, vergelijkbaar met een foto van een 12 megapixel camera. 

De oogcode wordt gekraakt via een unieke 3D-scan van de dynamiek van de ogen. 

Met deze unieke oogcode kan het brillenglas volledig op maat worden gemaakt, met als gevolg een 5 keer preciezer glas waardoor u veel comfortabeler kijkt. 

Head Movers bewegen hoofdzakelijk hun hoofd om rond te kijken. Eye Movers kijken vooral met hun ogen om zich heen. 

De manier van kijken is voor iedereen anders en even uniek als een vingerafdruk. Door hier rekening mee te houden, kunnen we het brillenglas helemaal baseren op úw unieke kijkgedrag. 

De beste en meest complete bescherming voor uw brillenglas is een ongeëvenaard staaltje van nanotechnologie. 

Voor een Crizal coating worden maar liefst 18 microscopisch dunne laagjes op het glas aangebracht. Crizal rekent af met krassen, water, vuil, vet én is antistatisch! Crizal Sun heeft daarnaast een extra UV-absorberend filter op de achterkant van de glazen. 

Plesman Optiek, Contactlenzen en Optometrie heeft de geavanceerde 3D aparatuur om een geavanceerd Varilux glas aan te meten. Bel 0346-556555 voor een afspraak. 

You must be logged in to post a comment.
Menu