Plesman Optiek

image

image

Met het Lace concept heeft JF Rey de limieten van de innovatie verschoven. Elke vorm heeft zijn eigen exclusieve patroon. Met ongelofelijke detaillering toont J.F. Rey hoe nauwkeurig en hoogwaardig haar fabriek in de Franse Jura graveringen kan aanbrengen. Een tijdrovend handwerk.image

image

image

 

image

Samensmelting van technologische innovatie en de know-how van J.F. Rey Eyewear Design in een high-end montuur ontwerp van geperst katoen. Ontworpen en gemaakt in Frankrijk. De PREMIUM collectie is voorzien van het nieuwe TitaBOX titanium scharniersysteem die strak verbonden is met de zij-veren, spelend met de contouren van het gezicht, voor een perfect comfort.

imageimage

image

image

Een primeur in oogmode. De fijne lagen van berkenhout worden voor dit concept gebruikt om geboorte te geven aan superieure monturen met zij-veren die kleurrijke lijnen weergeven.
Een speciaal scharnier met het J.F. Rey logo zorgt voor de puntjes op de “i” bij deze superlichtgewicht monturen. De productie van het hout voldoet aan de strengste PEFC milieu-eisen.

image

image

image

Resoluut sport en chique, deze monturen worden gekarakteriseerd door stainless steel zij-veren met unieke uitsnijdingen. Een opeenvolging van metalen driepoten geeft het staal een comfortabele flexibiliteit. Met een acetaat of metalen front heeft de collectie diepe, matte en zeer mannelijke kleuren.

Menu