Plesman Optiek

De kleinzoon van de beroemde schilder Nicolas de Staël von Holstein, Lucas wil grensloze oogmode creëren als praktische kunstobjecten. Zonder beperkingen in materiaalgebruik maakt Lucas de Stael met minutieuze details prachtige brillen van leder, steen, hout en vissenhuid. In zijn atelier in Parijs vervaardigt hij prachtige monturen van onder meer chirurgisch roestvrij staal, bedekt met een dunne laag titanium. Zeer bijzonder en exclusief.

De werkplaats van Lucas de Staël is gevestigd in Parijs, waar hij en zijn team constant experimenteren met het ontwikkelen van nieuwe producten. Alle creaties zijn ontstaan door conventionele industriële processen steeds anders te benaderen.

De monturen geven een herkenning voor de klant dat geassocieerd wordt met een mooie leren tas of een prachtig houten meubel.

Zijn producten zijn van een uitzonderlijke topkwaliteit die jaren gedragen kunnen worden. De natuurlijke passing en het organische gevoel van de brillen leidt tot een perfecte comfort.

U kunt deze topcollectie in onze winkel komen bewonderen. Voor meer info kunt u bellen op 0346-556555 Plesman Optiek, Contactlenzen & Optometrie Maarssen

Menu