Plesman Optiek

Maarssen – Bij Plesman Optiek, Contactlenzen en Optometrie komen regelmatig zachte lensdragers binnen met oogafwijkingen. Deze mensen kopen hun lenzen op internet of zijn ondeskundig begeleid.

In Nederland is het beroep Opticien niet beschermd. Erger nog, iedereen mag contactlenzen aanmeten en je kunt contactlenzen zelfs in de drogisterij of op internet aanschaffen. Hierdoor gaat er veel mis en komen er regelmatig mensen bij Plesman Optiek binnen met hoornvliesafwijkingen of accommodatiestoornissen. De problemen moeten niet onderschat worden. Een flinke infectie kan in het ergste geval zelfs leiden tot een hoornvliestransplantatie. De titel optometrist is volgens de wet B.I.G. beschermt. Laat uw contactlenzen dus altijd aanmeten door een gediplomeerde opticien/ contactlensspecialist, of liever nog, een optometrist. U verwacht van uw tandarts toch ook dat hij goed opgeleid is en op een of andere manier verantwoording moet afleggen?

image

Bij de contactlenspraktijk van het familiebedrijf Plesman Optiek worden de lenzen alleen aangemeten door gediplomeerde mensen. Door verplichte accreditatie en aanvullende opleidingen blijft de kennis op peil. Plesman Optiek is geen filiaalbedrijf en dus volledig onafhankelijk. Het is haar doel om zich te onderscheiden met kennis en kunde. Deze kunde gaat ver. Bij problemen kan een laserscan van het oog gemaakt worden waardoor afwijkingen direct geconstateerd worden. Bij Plesman Optiek worden geen aanpaskosten gerekend en u kunt gratis een proefsetje lenzen uitproberen. Op dit moment worden er veel nachtlenzen aangemeten waardoor er overdag geen bril of lenzen gedragen hoeft te worden. Bij kinderen zorgt het dragen van deze lenzen zelfs tot een stilstand in achteruitgang van de sterkte. Verder zijn alle lenzen voor handen en niet merkgebonden. Siliconenlenzen, multifocale lenzen en harde lenzen. Alles is mogelijk.

Kom eens langs voor informatie op de Dr. Plesmanlaan in Maarssen of bel op 0346-556555 voor een afspraak. Ook kunt u kijken op www.plesmanoptiek.nl en www.facebook.com/plesmanoptiek

Menu