Plesman Optiek

Plesman Optiek heeft het exclusieve dealerschap voor de beste zonnebril ter wereld. Serengeti zonnebrillen zijn al jaren prachtige brillen met zeer bijzondere glazen. Deze kleuren mee met de zon, zijn superontspiegeld, van gehard glas en zijn super contrasverhogend. Ideaal voor autorijden, skiën en watersport. Werkt ook perfect tegen tegenlichthinder in de avond. Kom eens kijken en ervaar het. Zet een Serengeti op en ervaar de magie van beter zien. Wij proberen altijd een zo groot mogelijke collectie Serengeti brillen in huis te hebben.

Door een speciale techniek te gebruiken wordt het storende licht in het spectrum gefilterd door het Serengeti glas. Hierdoor nemen uw ogen zelf controle over hoe ze dingen zien en ziet u de omgeving helderder en met meer contrast. Hinderlijk en schadelijk licht in het blauwe spectrum wordt geblokkeerd. Alleen de gewenste golflengtes worden doorgelaten zodat uw ogen minder vermoeid raken.

image

De omgeving mag mooi zijn maar ervan genieten is moeilijk als van allerlei spiegelende oppervlaktes strooilicht in uw zicht heen en weer springt. U zult niet optimaal kunnen zien. Speciaal hiervoor zijn Serengeti met een polarizerende coating ontwikkeld om verblindend licht en glinsteringen te blokkeren zodat de drager ongekend helder zicht heeft met comfort.image

Er zijn vijf verschillende type Serengeti glazen waarbij de Drivers Polarized veruit het meest verkochte type is.

image

De Flex series hebben een speciale flexibele brilveer zodat de bril meebeweegt en zichzelf vormt naar de contouren van uw gezicht.

image

De monturen zijn gemaakt met zeer hoogwaardige materialen zoals; Titanium, Staal, Acetaat (geperst katoen) of nylon.
Heeft u eenmaal een Serengeti gedragen, blijft het meestal een Serengeti voor het leven.

Kom het eens bekijken in onze winkel en laat u adviseren.

Plesman Optiek & Optometrie
Dr. Plesmanlaan 156-160, Maarssen
0346-556555

image

image

image

image
image
image
image
image

image

image
Klik hier om de collectie te bekijken.

You must be logged in to post a comment.
Menu