Plesman Optiek

Plan nu een afspraak in om het geweldige resultaat te ondervinden…

Zoals u wellicht is Plesman Optometrie de meest uitgebreide droge ogen praktijk in Nederland. De afgelopen 5 jaar hebben wij een enorme cliëntenkring opgebouwd en doen wij dagelijks droge-ogenbehandelingen. Door een combinatie van complexe onderzoeksmethodes en behandeltechnieken kunnen wij een optimaal resultaat behalen. 

Een van de beschikbare onderzoekstechnieken is het graderen van meibomklierdysfunctie:

Image result for infrared meibom

Een beoordeling met onze geavanceerde interferometer van de vettige traanlaag helpt ons de oorzaak van uw droge-ogenproblematiek op de juiste manier te graderen en te behandelen.

Image result for tear layer interferometry

Of uw probleem nu komt door een beestje, bacterie, laserbehandeling of anatomie… wij zijn in staat om de juiste oorzaak te achterhalen en te behandelen.

Als eerste in Nederland hebben we intense pulsed light (IPL) therapie toegepast voor meibomklierdysfunctie.
Helaas kan in de loop van de tijd de werking van de meibomklieren toch weer verminderen. Om de behandeling voor onze cliënten te kunnen verbeteren, hebben wij het afgelopen jaar in samenwerking met een gerenommeerd medische fabrikant ons eigen IPL apparaat ontwikkeld. 

 
Bel ons op 0346-556555 voor een afspraak bij de wet B.I.G. geregistreerde droge-ogenspecialist en optometrist of mail naar plesmanoptiek@gmail.com
Menu